Снимка: БулфотоБлиц научи ексклузивни подробности за мистериозната смърт, разтърсила обитателите на

...
Снимка: БулфотоБлиц научи ексклузивни подробности за мистериозната смърт, разтърсила обитателите на
Коментари Харесай

Блиц: Зловещи подробности за трупа от варненския апартамент, полицаите разкрили убийството по-много странен начин

Снимка: Булфото

Блиц научи извънредни детайлности за мистериозната гибел, раздрусала жителите на варненската улица „ Димитър Икономов “. Припомняме, че по-рано през днешния ден от Министерство на вътрешните работи оповестиха, ч е в апартамент, намиращ се на адреса, е открит трупът на 33-годишен мъж.

Според наши източници смъртта му е настъпила поради „ битова история “. По тялото на мъжа няма следи от огнестрелни или прободени рани. По непотвърдена информация на медията ни, гибелта е породена от удари с тъп предмет, нанесени най-много в региона на главата. Преди злокобният случай обаче имало същински екшън. Това споделиха съседи, живеещи в кооперацията, където бе открит мъртвият мъж, за който се знае, че е от село Долно Новково, област Търговище. Във въпросната вечер – 19 ноември, от жилището се вдигало доста звук, чували се кавги, викове и крясъци. Съседите се чудели дали да викнат полиция, само че внезапно всичко утихнало. И по този начин до към два след среднощ, когато от пред блока се чуло по какъв начин кола потегля с мръсна газ. Да, само че малко по-надолу по улицата тя самокатастрофилара, като забърсала няколко други коли.

Едва тогава комшиите извикали служители на реда. Пристигналите униформени открили, че водачът е избягал. Тогава съседи споделили какво се е случило в жилището и че колата е на един от мъжете, които го обитавали (убитият мъж). Полицаите отишли в жилището и едвам тогава се натъкнали на жертвата.  Разследването по случая продължава. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР